O mnie słów kilka

                                                    Witam wszystkich na moim blogu  
   





Witam, nazywam się Danuta Piecyk i prowadzę bloga kulinarnego od 4 lat  Kuchnia Danusi 
Gotuję dla swojej rodzinki, jak i dla większej gromadki dzieciaczków.
Pracuję  30 lat  w Zespole szkół ogólnokształcących, jako kucharka.
Moje przepisy ukazują się również w różnych gazetkach kulinarnych.
Uwielbiam gotować i piec, a blog to moje drugie życie.
Zapraszam do mnie, proszę się rozgościć .


Wszystkie zdjęcia i przepisy są moją własnością. 
Nie zgadzam się na ich kopiowanie i publikowanie bez mojej zgody

8 komentarzy :

  1. Spełniaj swoje marzenia, a przy okazji my skorzystamy.Wesołych Świąt.Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję ślicznie i tobie życzę również Wesołych Świąt :)

      Usuń
  2. Właśnie korzystam z pani przepisu na cycki murzynki. :-) Pycha

    OdpowiedzUsuń
  3. Witam Danusiu.Oglądając przepisy na PP natrafiłam na informację.że prowadzisz bloga i szybciutko tu przybiegłam,bo często korzystam z Twoich przepisów.
    I przy okazji dowiedziałam się,że pracujesz w szkole.Ja też od wiosny zaczęłam pracę w kuchni przedszkolno-szkolnej.Będę Cię podglądać,i zabłysnę u szefowej:))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Witam,
      Cieszę się, że korzystasz z moich przepisów i wierzę w to, że na pewno zabłyśniesz u szefowej
      Pozdrawiam.

      Usuń
  4. Ze wszystkich blogów, z jakich korzystam od jakiegoś czasu, Pani blog przypadł mi najbardziej do gustu. Prosta kuchnia domowa, bez udziwnień i składników z księżyca - super! Jakbym znów znalazła się w domu i w końcu ktoś zechciał nauczyć mnnie gotować! Z cierpliwością, zdradzając własne tajemnice, ułatwienia. A to, że łyżkę dobrze zamoczyć w ciepłej wodzie, żeby ciasto się nie przyklejało, albo ciasto na szarlotkę z zamrażarnika zetrzeć na tarce na spód brytfanny, bo trudno rozwałkować. Bardzo dziękuję! Wczoraj do 1 w nocy przeglądałam bloga - wszystko takie pyszne! No i te ciasta - poezja! My nie jemy mięsa, ale ryby tak więc jestem wdzięczna za rybne, warzywne, strączkowe, makaronowe i kaszowe przepisy, no i czekam na więcej :) Świetnie, że daje Pani zdjęcia poszczególnych etapów procesu gotowania. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję talentu!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję za miłe słowa i proszę się rozgościć na moim blogu.
      Pozdrawiam.

      Usuń

Jestes napisz coś bedzie mi miło :)